Nova godina, putovanje, kockicezivota, kockice života

Proslava Nove godine se približava i kreće često pitanje: Kuda za doček? Navešćemo vam nekoliko predloga kako biste se lakše odlučili i bez opterećenja odgovarali na to pitanje. Ukoliko želite da pobegnete iz vašeg grada i okruženja i da promenite sredinu na nekoliko dana, pročitajte naše predloge.

BUS IZNENAĐENJA

Volite iznenađenja i nije vam od presudnog značaja gde ćete biti 31. decembra? Onda je ovo odličan predlog za vas. Agencije organizuju putovanja ovog tipa, dovoljno je samo da se raspitate u njihovim poslovnicama.

Koliko može da ispadne odlična varijanta, toliko možete i da se razočarate ako shvatite da ste ubegli iz vašeg mesta svega par desetina kilometara. Tako da dobro razmislite o ovom predlogu.

PLANINA KAO ODLIČAN IZBOR

Ovo je odličan izbor za zimske dane i doček. Planine se utrkuju sa primamljivim ponudama, paketi se dosta razlikuju i na vama je da se dobro raspitate i informišete. Ukoliko ne želite da budete smešteni u hotelu, odlična varijanta je da se sa svojim društvom organizujete i zakupite kuću samo za sebe. Možete dosta povoljnije da prođete ukoliko na vreme rezervišete smeštaj, a i komfor neće izostati, jer je kuća samo vaša na par dana.

KAPUT OSTAVITE KOD KUĆE – TOPLE DESTINACIJE

Za sve one koji nisu ljubitelji hladnih dana, predlog je da se upute negde na more. Kao najlakša varijanta je put u Crnu Goru ili Hrvatsku zbog kilometraže. Naravno, ukoliko vam vaš kućni budžet to dozvoljava, agencije će vam oberučke pomoći da pronađete neku egzotiku kao destinaciju za putovanje.

EVROPSKI GRADOVI

Evropski gradovi su izuzetno popularne destinacije poslednjih godina. Sve više naših državljana posećuje baš za novogodišnje praznike gradove okolnih zemalja. Tu prednjači Budimpešta, kao grad koji je relativno blizu, a opet sa druge strane ima šta da ponudi da se vidi i obiđe.

Turističke agencije su upotpunile svoj program tako da sada mogu da se pronađu i gradovi poput Temišvara, Beča, Krakova, Bratislave.

Kod putovanja ovog tipa, važno je samo da sami sa sobom razgraničite šta očekujete od takvog putovanja. Odnosno, ključno je: Da li ste spremni da se vratite odmah sledeće jutro nakon dočeka ili ćete ostati par dana u stranoj prestonici? Vodite računa da može da bude zamorno ukoliko sa proslave na trgu odmah ulazite u autobus i krećete na put ka vašoj zemlji. Čest je slučaj da taj napor i iscrpljenost može da vam upropasti čitav utisak lepog provoda koji ste imali.

PROVOD NA DOMAĆIM TRGOVIMA

Naravno, uvek vam ostaje opcija da ostanete u okviru naših granica i da potražite provod u vašem gradu. Trenutni trend naših gradova poprima obeležja evropskih gradskih trgova koji tradicionalno organizuju okupljanja i proslavu uz pripremljen program. Većina gradova u Srbiji prati ove zamisli, tako da je okupljanje sa vašim društvom moguće i na taj način. Samo je pitanje koliko vam je to primamljivo, jer vremenske prilike, tj. neprilike umeju da pomrse račune.

KUĆNA VARIJANTA

I naravno, uvek vam ostaje opcija kućne varijante i okupljanja vama dragih ljudi, bilo da je u pitanju luda žurka ili sedeljka. Možda iziskuje više obaveza, ali često to ume da se pokaže kao najbolji provod.

Za koju god varijantu da se odlučite ono što treba uvek da vam je na pameti:

Doček treba da vas navede da se okupite sa vama dragim ljudima, da se smejete, grlite, ljubite bez obzira na lokaciju i spoljne uticaje.

Lep provod žele vam Vaše Kockice

Pročitajte članak: Kuda ove godine na skijanje?

 

Slike izvor: Yandex

Spread the love
  •  
  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •