Inteligencija, deca, pametne igrice, kockice zivota, kockice života

Oni koji nas prate dobro znaju naše oduševljenje sa radnjom Kliqer shop i igricama koje su u njihovoj ponudi. Kad god nas šetnja navede da prođemo pored njenog izloga, ne može da izostane dečija molba da uđu bar na kratko da zavire da li ima nešto novo.

To je i razlog zašto u našoj skromnoj kolekciji imamo već četiri igrice, koja je svaka za sebe jedinstvena. Za sve vas koji ste nas pratili, znate da smo vam obećali priču o poslednjoj zanimaciji koju smo nabavili. U pitanju je Parking puzzler.

Napomenućemo da njihove društvene igre podstiču socijalnu interakciju, sposobnost strateškog planiranja, povećavaju koeficijent inteligencije. Razvijaju verbalnu i neverbalnu komunikaciju i emocionalnu inteligenciju. Ali što je najvažnije, deca ih obožavaju! Radnja se nalazi u Novom Sadu, ali možete posetiti njihov zvanični sajt i proveriti koje igrice su trenutno u ponudi.

Od srca vam predlažemo da pročitate naše članke:

Izazov za dečiji mozak – pronađi izlaz iz lavirinta

Svet pametnih igračaka – kako uposlliti dečiji mozak kroz igru?

Pravila igrice

Igrica ima 60 izazova koji su poređeni po težini zadatka. Potrebno je uparkirati autiće, tako da se ispoštuje par navedenih pravila. Igrica je predviđena za uzrast 6+, ali mi smo je igrali sa 5 godina. Svaki roditelj najbolje poznaje svoje dete i zna koje su mu mogućnosti i interesovanja, pa može da proceni sa koliko godina može dete da je igra.

Verujte nam, ukoliko se uključite i vi igrica može biti prava porodična zabava. Kod nas se organizuju takmičenja, navijanja, pišu se tabele ko je koji nivo prešao, a sve sa ciljem približiti deci parolu: Učenje može biti zabavno i treba uvek da je igra!

Javite nam obavezno vaše utiske o igrici.

Do sledećeg kliQeranja,

Vaše Kockice

Važan članak za svakog roditelja: Predavanje dr Ranka Rajovića – Duboka pažnja kod dece

 

http://www.kliqer.rs/kategorija-proizvoda/mozgalice/#

Spread the love
  •  
  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •