Novi Sad, Youth Fair, Kockice Zivota, Kockice Života

Ono što nas očekuje naredna dva dana, 10. i 11. jula u Novom Sadu jeste SEDMI OPENS YOUTH FAIR.  Tradicija se nastavlja na čak tri lokacije u centru grada. To su Trg slobode, Katolička porta, OPENS kancelarija u ulici Laze Telečkog.

Ovogodišnji slogan je „Letnja avantura startuje sa više uzbuđenja“. Kao što tradicija nalaže sve se odvija pred početak najboljeg evropskog festivala EXIT.

Organizatori ove manifestacije su pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, EXIT TIMa, uz podršku organizacije OPENS2019, Fondacije „Novi Sad 2021“ i brojne prijatelje manifestacije pripremili sadržajno bogat program za posetioce.

Programski koncept YOUTH FAIRa

OPENS YOUTH FAIR 2018 je podeljen na sajamski i muzički deo i pružiće svima nezaboravan provod. Takođe, program će biti dodatno obogaćen mogućnošću učesnika da se oprobaju u plesu ili adrenalinskim sportovima. Na taj način osete fantastičnu atmosferu koju čini spoj mladosti i čarolije ovog grada.

U okviru ovogodišnjeg YOUTH FAIRa organizuje se Mini novosadski noćni bazar u Katoličkoj porti. Podržite kreativce i male proizvođače, dizajnere i umetnike. Svi oni će se predstaviti sa svojim proizvodima i to svakog dana od 18 do 24h.

Brojni festivali i manifestacije kako u našoj zemlji, tako i u regionu biće predstavljeni od stane raznih organizacija. Na jednom mestu imaćete mogućnost da se informišete o svim atraktivnim destinacijama koje želite da posetite.

Tokom sajma će biti održana i OPENS Konferencija u dvorani Eđšeg. Teme konferencije će biti usko povezana sa najnovijim trendovima u sektoru omladinskog turizma.

Svi navedeni događaji imaće muzičku podlogu, tako da će posetioci moći da uživaju tokom Youth Fair 2018 u muzičkom programu koji će se održati u večernjim časovima na Trgu slobode i u Katoličkoj porti. Svirke domaćih i regionalnih muzičkih izvođača, biće kao i svake godine besplatne za sve one koji žele da otpočnu letnju avanturu.

Detaljnije informacije, aktuelnosti i novosti, kao i satnice pronađite na njihovom zvaničnom sajtu i Facebook profilu Youth Fair:

http://www.youth-fair.com/

https://www.facebook.com/youthfairnovisad/

Neka vas ponese energija mladih iz celog sveta i uživajte u nadajmo se letnjim noćima.

Posetite Festival evropskog filma u našem gradu: Spremite kokice i dobro raspoloženje – Festival evropskog filma

Vaše Kockice

 

Izvor photo:

https://www.flickr.com/

 

Spread the love
  •  
  • 4
  •  
  •  
  • 1
  •  
  •