uredjenje enterijera, detalji u domu, kockice zivota, kockice života

Primećujete li detalje kada ste u nekom novom prostoru? Poželite li da nešto tako jedinstveno unesete u vaš dom? Prelistajte slike koje smo istražili za vas i dajte pečat vašem domu sa detaljima.

Dom je ono što vi gradite, ono čemu se svakodnevno vraćate. Činjenica je da se mi ljudi međusobno razlikujemo jedni od drugih, pa otuda i ne izostaje različitost u domovima. Svako od nas, kao individua unosi nešto svoje u dom, ono što je toj osobi svojstveno.

U ovom članku ćemo se osvrnuti na upečatljive detalje koje smo zapazili dok smo istraživali za vas.

Sigurni smo da vam se neće svaka ideja dopasti, što je i dobro jer treba svi da se razlikujemo. Ipak, nešto ćete pronaći što ćete moći da prilagodite vašem domu.

Ideje za uređenje vašeg doma

Oni koji vole klasiku i preferiraju belu boju, mogu sa par detalja oplemeniti svoj dom. Vidite i sami da detalji ne moraju biti veliki, dovoljne su sitnice koje će uneti nešto novo u enterijer vašeg doma.

Ovakav dizajn izgleda veoma interesantno i atraktivno, dok je sa druge strane, elegantan i moderan. Ipak, ostatak enterijera vašeg doma treba da je u skladu sa ovakvim detaljima, pa to uvek imajte na umu pri izboru.

Vodite računa da neki detalji zahtevaju i određenu kvadraturu, kako bi njihova lepota i došla do izražaja.

Boje u vašem domu

Oni detalji koji vam zapadnu za oko na „prvu loptu“ znači da u potpunosti oslikavaju vas i vaš karakter i nemojte se ustručavati da to unesete prilikom uređenja enterijera. Nama je npr. favorit ova „crveno-bela dama“ i već smo zamislili gde bismo je smestili i koji kutak bi kod nas ukrasila.

Svi ljubitelji plave boje obradovaće naredne sličice. Da li ćete se odlučiti za ceo zid ili samo za par upečatljivih detalja, na vama je odluka. Svakako će biti primećeno.

Još malo boja za vas. Ukoliko imate dnevnu prirodnu svetlost, boje mogu uneti toplinu i svežinu u vaš dom. Tada se u zavisnosti od promene svetlosti menjaju i tonovi i u toku dana možete imati čitavu paletu boja u vašem domu.
Zato se nemojte bojati da koristite jarke boje.

Pronađite još ideja za uređenje enterijera: Slike kao dekor

Do sledećih ideja uživajte u vašem domu,

Kockice za vas

 

Photo izvor:

https://www.pexels.com/photo/round-black-framed-mirror-on-the-wall-905198/

https://www.pexels.com/photo/architecture-carpet-chair-comfort-276534/

https://www.pexels.com/photo/bedroom-bulb-interior-decoration-lamp-545048/

https://www.pexels.com/photo/apartment-architecture-artist-books-447592/

https://www.flickr.com/

https://yandex.com/images/

Spread the love
  •  
  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •