dekoracije, svadba, diy, crafts, kockice zivota, kockice života

Tekst koji vam danas predstavljamo izuzetno nam je drag i značajan. Priča o jednom posebnom događaju i specijalno osmišljenim detaljima u našem Magic World-u za nama veoma drage osobe.

Uf, šta je DRAGOSTI u jednoj rečenici 😉

Povod je bio venčanje – dva DA koja se izgovoraju iz ljubavi i koja imaju „težinu“. Samim tim nam je ovaj poveren zadatak bio izuzetno težak. Bar na prvi pogled, kad smo čuli šta se očekuje od nas.

Trebali smo da sunčani dan u odličnom okruženju Pasent-a ulepšamo na način tako da ne pokvari i naruši već prelep ambijent restorana.

Drago nam je što smo dobili smernice od važne dame u belom, jer kad treba da napravite nešto za vama drage ljude, tad zadatak dobija posebnu „težinu“.

Takođe, problem je što kod nas kreativnost dolazi spontano, nenajavljeno i u tim momentima samo joj se prepustimo i stvaramo. Ali, kad imaš rok i znaš ko je ispred tebe, uhvati te panika: Hoću li uspeti?

Ipak, jedno veče uz dobru muziku uragan je naišao, napunio nam glavu, pokrenuo ruke i do ranih jutarnjih sati ga nismo pustili da ode.

Ovako nekako je sve izgledalo..

Svaki sto je bio obeležen brojem, a “poklon” mladenaca su bili citati koji su obeležili njihove zajednički provedene dane.

Pokazaćemo vam kako izgledaju neki finalni proizvodi sa utkanom neverovatnom količinom ljubavi.

Naravno, ne može svadba da prođe bez ukrašavanja svatova, tako da smo i sa tim začinili veselje. Ispunjavali smo želje mlade, koje su se na našu sreću poklopile sa našim, pa je sve bilo mnogo lakše 😉

dekoracije, svadba, diy, crafts, kockice zivota, kockice života

Do sledećeg kreativnog vetra, smišljajte nove ideje.

Vaše Kockice

Pronađite ideje i inspiraciju: Kako obične stvari postaju magične i čarobne

Spread the love
  •  
  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •